Προϊόντα και υλικά φροντίδας στομίας

Η φροντίδα της στομίας είναι μια ίδιαίτερη κατάσταση και απαιτεί ιδιαίτερη μεταχείριση. Απο την επιλογή των υλικών μέχρι την εκπαίδευση του ασθενούς κάθε βήμα θα παίξει τον ρόλο του και θα δώσει ή μη την απαραίτητη βελτίωση στην ποιότητα ζωής του ασθενούς.

Στην Del Medical αντιμετωπίζουμε την φροντίδα της στομίας με σεβασμό στις καθημερινές δραστηριότητες του ασθενούς και φροντίζουμε να προσφέρουμε λύσεις που βελτιώνουν την ζωή του. Επιλέγουμε προϊόντα αρίστης ποιότητας ώστε να προσφέρουμε στους πελάτες μας πάντα το καλύτερο δυνατόν. Οι εξειδικευμένοι συνεργάτες μας είναι πάντα στην διάθεση των ασθενών και των συνοδών τους για να παρέχουν την απαραίτητη εκπαίδευση στη χρήση των προϊόντων και να βοηθήσουν με την εμπειρία τους τόσο στην εξοικίωση με τα προϊόντα όσο και στις διαδικασίες που απαιτούνται για την απόκτησή τους.

Τα προϊόντα που διαθέτουμε στους πελάτες μας υπάγονται όλα στην εγκύκλιο του ΕΟΠΥΥ και κατά συνέπεια οι ασφαλισμένοι ασθενείς δεν επιβαρύνονται οικονομικά.

Στην Del Medical στόχος μας είναι η φροντίδα του ασθενούς. Γνωρίζουμε τις δυσκολίες και γι αυτό το λόγο συνδυάζουμε την διάθεση των απαραίτητων προϊόντων με την απαραίτητη υποδομή υποστήριξης ώστε να παρέχουμε στον ασθενή μας ότι χρειάζεται για την αποκατάσταση της υγείας του χωρίς ταλαιπωρία και άγχος.

Με πλήρη κάλυψη ασθενών

Με την εγγύηση των

ΈΧΕΤΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ;

Είμαστε πάντα στη διάθεσή σας για να λύσουμε κάθε πιθανή απορία σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας

Ποια είδη στομιών χειριζόμαστε;

 • Κολοστομία

 • Ουροστομία

 • Ειλεοστομία

 • Νεφροστομία

Γιατί Del Medical;

 • Άριστη ποιότητα προϊόντων

  Διαλέγουμε για εσάς τα καλύτερα προϊόντα της αγοράς ώστε να είστε σίγουροι οτι εσείς και οι άνθρωποί σας έχουν πάντα αυτό που τους αξίζει.

 • Πλήρης κάλυψη ΕΟΠΥΥ

  Όλα μας τα προϊόντα καλύπτονται πλήρως απο τον ΕΟΠΥΥ ώστε οι πελάτες μας να μην επιβαρύνονται καθόλου κατά την διάρκεια της θεραπείας τους.

 • Συνεχής υποστήριξη

  Σας υποστηρίζουμε διαρκώς. Εξειδικευμένοι συνεργάτες μας είναι διαρκώς δίπλα σας για να σας καθοδηγούν τόσο για την χρήση των προϊόντων μας όσο και για τις διαδικασίες που απαιτούνται απο το ταμείο σας.