Αυτολιπαινόμενοι καθετήρες για διαλείποντες καθετηριασμούς

Στην Del Medical διαθέτουμε όλη την γκάμα των προϊόντων διαχείρισης ούρων σε ασθενείς με παθήσεις του ουροποιητικού. Επιλέγουμε προϊόντα αρίστης ποιότητας ώστε να προσφέρουμε στους πελάτες μας πάντα το καλύτερο δυνατόν. Οι εξειδικευμένοι συνεργάτες μας είναι πάντα στην διάθεση των ασθενών μας για να βοηθήσουν με την εμπειρία τους τόσο τον νέο ασθενή που ξεκινάει σήμερα για πρώτη φορά την διαδικασία των αυτοκαθετηριασμών όσο και τον ασθενή που γνωρίζει την διαδικασία αλλά χρειάζεται επιπλέον πληροφορίες, υποστήριξη ακόμα και βοήθεια με τις διαδικασίες του ΕΟΠΥΥ.

Τα προϊόντα που διαθέτουμε στους πελάτες μας υπάγονται όλα στην εγκύκλιο του ΕΟΠΥΥ και κατά συνέπεια οι ασφαλισμένοι ασθενείς δεν επιβαρύνονται οικονομικά.

Στην Del Medical στόχος μας είναι η φροντίδα του ασθενούς. Γνωρίζουμε τις δυσκολίες και γι αυτό το λόγο συνδυάζουμε την διάθεση των απαραίτητων προϊόντων με την απαραίτητη υποδομή υποστήριξης ώστε να παρέχουμε στον ασθενή μας ότι χρειάζεται για την αποκατάσταση της υγείας του χωρίς ταλαιπωρία και άγχος.

Με πλήρη κάλυψη ασθενών

Με την εγγύηση των

ΈΧΕΤΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ;

Είμαστε πάντα στη διάθεσή σας για να λύσουμε κάθε πιθανή απορία σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας

Απευθυνόμαστε σε ασθενείς με:

 • Παθήσεις νευρογενούς αιτιολογίας:

  Άτονη νευρογενή κύστη

  Υπερδραστήρια νευρογενή κύστη

  Σκλήρηνση κατά πλάκας

  Δισχιδή ράχη (Μηνιγγομυελοκήλη)

  Τετραπληγία

  Παραπληγία

  Parkinson

  Μυασθένεια

 • Αδυναμία ούρησης λόγω απόφραξης

  Στενώματα ουρήθρας

  Υπερπλασία προστάτη

Γιατί Del Medical;

 • Άριστη ποιότητα προϊόντων

  Διαλέγουμε για εσάς τα καλύτερα προϊόντα της αγοράς ώστε να είστε σίγουροι οτι εσείς και οι άνθρωποί σας έχουν πάντα αυτό που τους αξίζει.

 • Πλήρης κάλυψη ΕΟΠΥΥ

  Όλα μας τα προϊόντα καλύπτονται πλήρως απο τον ΕΟΠΥΥ ώστε οι πελάτες μας να μην επιβαρύνονται καθόλου κατά την διάρκεια της θεραπείας τους.

 • Συνεχής υποστήριξη

  Σας υποστηρίζουμε διαρκώς. Εξειδικευμένοι συνεργάτες μας είναι διαρκώς δίπλα σας για να σας καθοδηγούν τόσο για την χρήση των προϊόντων μας όσο και για τις διαδικασίες που απαιτούνται απο το ταμείο σας.