ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ CONVATEC MOLDABLE

Οι Moldable βάσεις της Convatec αποτελούν ότι πιο καινοτόμο έχει υπάρξει στο χώρο της στομίας τα τελευταία χρόνια.

Πρόκειται για βάσεις εύπλαστες που ο ασθενής δεν χρειάζεται πλέον να κόψει στο επιθυμητό μέγεθος αφού είναι κατασκευασμένες απο υλικό το οποίο πλάθεται στο απαραίτητο σχήμα και εφαρμόζει τέλεια σε κάθε στομία.

Εύκολη εφαρμογή χωρίς ψαλίδι

Το προηγμένο υλικό  Durahesive φουσκώνει και στεγανοποιεί πλήρως τα τοιχώματα της στομίας καθώς προσαρμόζεται τέλεια επάνω της. Το εύκαμπτο αυτοκόλλητο υδροκολλοειδές υλικό παρέχει επιπλέον σιγουριά και είναι απαλό επάνω στο ευαίσθητο δέρμα.

Η τεχνολογία Moldable είναι διαθέσιμη σε επίπεδες αλλά και σε κωνικές βάσεις. Εύκολο και βολικό στη χρήση. Δεν χρειάζεται να μετράμε τη στομία ούτε να κόβουμε με το ψαλίδι.

Τέλεια εφαρμογή χωρίς κενά

Η αυτοκόλλητη βάση, χάρη στην τεχνολογία της ελαστικής μνήμης (rebounding memory technology) αγκαλιάζει με προσοχή την περιφέρεια της στομίας και προσαρμόζεται ακριβώς επάνω της παρέχοντας απόλυτη στεγανότητα όπως φαίνεται παρακάτω.

Η νέα τεχνολογία Moldable αποτρέπει οποιοδήποτε κενό διάστημα με σημαντικά πλεονεκτήματα που δεν υπάρχουν σε άλλες βάσεις. Η ελαστική μνήμη του υλικού επιτρέπει στη βάση να προσαρμόζεται σε τυχόν μεταβολές του σχήματος ή των διαστάσεων της στομίας. Μετά την εφαρμογή, η βάση αγκαλιάζει τη στομία και τα ελαστικά στοιχεία της επιτρέπουν να διαστέλλεται και να συστέλλεται κατά τη διάρκεια της χρήσης της ακολουθώντας τις αλλαγές της στομίας.

Τέλεια εφαρμογή σε όλα τα σχήματα στομιών

Τα κενά διαστήματα που δημιουργούνται μεταξύ της στομίας και της βάσης είναι η κύρια αιτία των προβλημάτων του δέρματος. Η τέλεια προσαρμογή της βάσης με την νέα τεχνολογία Moldable μειώνει αισθητά τον κίνδυνο ερεθισμού του δέρματος λόγω επαφής του με τις εκκρίσεις του εντέρου.

  • Η τέλεια εφαρμογή της βάσης ελαχιστοποιεί τον κίνδυνο διαρροών. Προσαρμόζεται σε στομίες οποιασδήποτε μορφής και διάστασης.
  • Λιγότερος χρόνος εφαρμογής. Το ήδη διαμορφωμένο άνοιγμα μπορεί να διορθωθεί και μετά την εφαρμογή πάνω στη στομία.

Η προστασία του δέρματος γύρω από τη στομία είναι μια από τις μεγαλύτερες ανησυχίες των ανθρώπων που αναλαμβάνουν την περιποίηση των ασθενών με στομία.
O δακτύλιος εφαρμογής είναι κατασκευασμένος από εύκαμπτο συνθετικό υλικό που επιτρέπει την ασφαλή εφαρμογή του σάκου με 4 κλικ.

Δείτε το ενημερωτικό Video